Om mig

Hvem er jeg?

Facts:
Ung fyr på 27 år. Jeg er phd. studerende på nanoscience ved Århus Universitet. Er gift og har 2 børn.

Udover at jeg i kraft af mit phd studie naturligvis er science nørd og gadget freak, så er jeg meget tiltrukket af naturen og hvad man kunne kalde “det simple liv”. Jeg er facineret af tanken om at være “selvforsynende” og at leve af jorden og naturen omkring en. Eftersom at jeg har boet i byen hele mit liv er det dog næppe noget jeg nogesinde kommer til at dyrke fuldt ud. Jeg er dog lige flyttet fra Århus og ud til en mindre by i et hus med en have, hvor jeg endelige nyder at kunne åbne døren til haven om sommeren, have lidt dyr og dyrke lidt grøntsager selv.

Udover mine interesser i videnskab, selvforsyning  og naturen – så er jeg uden tvivl også en livsnyder – og går op i god mad, lækker vin og ikke mindst whisky.

Iværksætter og webnørd
Jeg har gennem hele min ungdom beskæftiget mig med internettet, programmering og webdesign. Og sideløbende med mine studier har jeg fungeret som selvstændig konsulent gennem mit eget firma Kongsfelt IN-Media. Jeg udviklet websites for en række offentlige og private kunder, samt programmeret større og mindre databaseløsninger og beregningsmoduler til især afdelinger under Miljøministeriet i Danmark. En meget lærerig process sideløbende med studiet der også giver næring til drømmen om engang at springe ud som selvstændig på fuld tid.

Der er som i kan se mange interesser og flere er slet ikke nævnt her – men vil sikkert blive det på min blog i den kommende tid. Følg med og se hvad der sker – jeg håber i kraft af mine mange interesser at kunne bidrage med lidt inspiration til andre.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -2 (from 2 votes)
Om mig, 5.0 out of 5 based on 1 rating