Min blog?

april 18, 2012

Selvforsyning

Velkommen til min blog.

 

Der findes i tusindvis af blogs rundt omkring – og hvorfor laver jeg så endnu en blog. Endnu en blog der handler om en ganske almindelig dansker og mit ganske almindelige kedelig liv? Det er et rigtig godt spørgsmål… Svaret er nok at jeg selv synes at det er utroligt spændende at følge med i andre menneskers blog. Blive fanget ind af andre almindelige danskeres liv og passioner! Passioner er nok det mest rammende ved blog. Folk skriver om det de er passionerede omkring. Om alt det de virkelig brænder for! Og alle mennesker bør have noget de virkelig brænder for!

Hvad er det så jeg brænder for – og hvad kan man forvente af denne blog? Endnu et rigtig godt spørgsmål – og jeg håber at bloggen her i løbet af det næste stykke tid vil give svaret. For hvad er det egentlig jeg brænder for? Det er mange ting – men som under et alle sammen handler om at leve livet og nyde hvert et øjeblik. Jeg brænder for det gode liv, det simple liv, teknologi og innovation, videnskab, familieliv og en masse andre ting… En god blanding af alt muligt – og det er ikke nemt at finde en rød tråd i det – og det er det heller ikke for mig selv! Måske netop derfor starter jeg nu denne her blog – for at undersøge hvad den råde tråd i mine egne lidenskaber/passioner egentlig er! Hvad vil jeg med resten af mit liv? Hvad er det der skal fylde de næste mange år?

Som du kan fornemme er denne her blog en blog skrevet af mig – og for mig selv. Man kan kalde det et selvudviklingsprojekt – en måde at finde sig selv på? Bloggen kommer til at handle om mig, mine ideer, projekter og holdninger.  Når det er sagt, så håber jeg også at andre vil finde det jeg skriver interessant – og finde inspiration til deres eget liv! God fornøjelse med min blog!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

2 Svar til “Min blog?”

 1. Didde Siger:

  Hej Mikkel,

  Fedt at du har oprettet en blog, det du beskriver er noget af det jeg også går og tænker på! Så jeg glæder mig helt vildt, til at følge din blog!

  Hilsen Didde

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Svar

 2. mkongsfelt Siger:

  Hej Didde

  Mange tak for dine kommentarer. Håber nogen kan få lidt glæde af det jeg skriver – om ikke andet får jeg selv noget ud af at få det nedskrevet 🙂

  MVH Mikkel

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Svar

Efterlad et svar

Subscribe without commenting