Kaninunger på vej?

juli 18, 2012

Dyr

Det her bliver en ganske kort update på vores lille kaninhold. Jeg købte vores kaniner, fire Franske væddere 1 han og 3 hunner, hos Stald Rindom i Marts i år. Kaninerne er købt med henblik på videre avl til slagtning i et forsøg på at blive bare en lille smule selvforsynende med kød. De har indtil videre trives rigtig godt og 4 er nu efter planen blevet til 3, da den ene af kaninerne havde en tandfejl. Kaninerne er nu ved at være 5 måneder og selvom årstiden ikke er helt optimal for kaninavl, så ville jeg meget gerne have et kuld unger i år. Så nu håber jeg inderligt at der er kaninunger på vej…

I hvert tilfælde, så blev de to hunner en ad gangen sat op i buret til hannen – og efter få minutter så det ud til at være en vellykket parring i begge tilfælde. Jeg vil så sætte dem sammen igen i morgen, for at være lidt mere sikker på success. Men da kaniner er i stand til at blive drægtige stort set hele tiden, bør det lykkes. I hvert tilfælde får vi at se om ca. 30 dage om det var en success…jeg glæder mig.

I mellemtiden hører jeg meget gerne fra folk der kan svare mig på hvordan jeg ser om ungerne er hanner eller hunner?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Kaninunger på vej?, 4.5 out of 5 based on 1 rating
,

Ingen kommentarer endnu.

Efterlad et svar

Subscribe without commenting