Kaniner på græs

april 30, 2012

Dyr

En vigtig årsag til at jeg besluttede mig for at få kaniner der forhåbentlig engang kan give os lidt kød på bordet, var at jeg kunne sætte tænderne i et stykke kød der havde haft det godt. Så planen har derfor også hele tiden været at få lavet et græsningsbur til kaninerne – og så kan de jo også hjælpe lidt med at holde græsset nede. Så da jeg kom hjem sidst på eftermiddagen til en lun forårseftermiddag/aften hvor planen alligevel var at der skulle gøres rent ved dyrene – gik jeg igang med projektet.

Det blev til et græsningsbur på 200x60x60 cm – og dyrene nød at komme lidt ud, mens der blev gjort hovedrent i burene!

Og så var det også et hit hos ungerne 🙂

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
,

Ingen kommentarer endnu.

Efterlad et svar

Subscribe without commenting