Gang i bloggen med nyt navn – Madhaven!

oktober 29, 2015

Haven

Et lille udsnit af vores nye have - madhaven

Ja, jeg har ærligt talt forsømt den her blog alt alt alt for meget. Sidste indlæg er fra Maj………2014… Og det selvom det her faktisk er noget jeg synes er sindssygt spændende, sjovt og inspirerende.

Men det har selvfølgelig en årsag – en tralv vinter uden så meget tid i haven efterfulgt af flytning.

Ja, vi er flyttet fra vores lejede hus på landet og har nu købt hus. Ambitionen var selvfølgelig at det skulle være et landhus, med god plads og stor have til. Men virkeligheden blev en anden – og det er vi blevet glade for. Vi er endt med et mindre hus på 150 m2 og en ganske almindelig mindre parcelhus grund til i en forstad udenfor Århus. Ikke meget plads til at skabe det lille selvforsynende landbrug… Men masser af andre fordele, som legekammerater i gå afstand, indkøb i gåafstand, skole i gåafstand osv. Alt i alt en rigtig god løsning for familielivet og så må jeg give lidt køb om ambitionerne om selvforsyning. Det er godt det samme, for mine ambitioner med mit arbejde fylder også så meget at det nok ikke helt hænger sammen.

Mad i haven

Men… det fjerner jo ikke engagementet og lysten til at høste af egen avl, spise dyr der har haft det fantastisk på græs osv. Så vi har besluttet at få det vi kan ud af vores lille have.

Derfor det nye navn på bloggen her: madhaven.dk

Jeg vil forsøge her at beskrive alt hvad vi prøver af og gør, for at omdanne vores lille have fra en lidt rodet have med lige dele græs, prydplanter og skvalderkål til et lifligt spisekammer til glæde for både små og store. Bevares – der stod et par syge kirsebærtræer i græsplænen, et blomme/mirabelle/etellerandet træ og et par hyldebærbuske i hækken.

Jeg håber i vil følge med i udviklingen af vores lille madhave 🙂

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Gang i bloggen med nyt navn - Madhaven!, 3.0 out of 5 based on 2 ratings

Ingen kommentarer endnu.

Efterlad et svar

Subscribe without commenting