Et nyt medlem af familien – vi har fået kat

august 17, 2012

Dyr

Lige siden jeg for en del år siden efterhånden flyttede hjemmefra har jeg ønsket mig en kat. Jeg har haft kat hele min barndom og det er simpelthen et fantastisk dyr. I modsætning til hunde, så er en kat selvstændig og kræver ganske begrænset arbejdskraft. Den skal ikke gåes tur med eller noget, bare have godt med opmærksomhed og mad hver dag, så er den glad. Det er da til at overskue.

Men desværre er reglerne jo ofte sådan når man flytter til “storbyen”, i mit tilfælde Århus, så ender man i en lejlighed. Og dels så er der ofte regler mod hold af husdyr i lejligheder og dels så skal en kat efter min mening kunne komme ud! Det nytter ikke noget at spære en kat inde. Jo, der er risici forbundet med at bevæge sig uden for døren, men sådan er livet, selv for et dyr med 9 liv.

Men når man bor på landet – så skal man da have kat! Sådan må det være! Og da vi praktisk talt er flyttet på landet, så måtte det være nu. Jeg har ventet et stykke tid, så vores søn kunne blive så gammel at man faktisk kunne forklare ham at det ikke var ok at slå katten. Og så eventuelle problemer med lopper, allergi og lignende var nemmere at håndtere. Men knægten er jo næsten 2 år nu, så nu!

Vi hentede den lille killing på ca. 13 uger for et par dage siden og min datter fik lov til at navngive hende Frida. Den mest kælne lille killing nogensinde! Hun er ikke så legesyg som man ofte ser killinger, tilgengæld kæler hun hele tiden. Ganske hyggeligt, men vanskeligt at nå at få arbejdet når man sidder ved computeren og hun hele tiden lige skal kravle rundt på tastaturet og smyge sig op ad ens arme 🙂

Men her er hun:

Vores nye kat, Frida

Vores nye kat, Frida

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Et nyt medlem af familien - vi har fået kat, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Abonner

Abonner på mit nyhedsbrev og modtag opdateringer direkte i mailbox.

Ingen kommentarer endnu.

Efterlad et svar

Subscribe without commenting